راه اندازي رستوران

تجهيزات آشپزخانه صنعتي

راه اندازي رستوران

براي راه اندازي رستوران هميشه بايد به برخي نكات زير ساختي توجه نماييد، تا در هدف گذاري خود موفق عمل نماييد، تجهيزات و لوازمي كه براي راه اندازي يك رستوران بسيار حائز اهميت مي باشد، شامل مواردي مانند: تجهيزات آماده سازي غذا ، تجهيزات سرو غذا ، تجهيزات سلف سرويس و تجهيزات نظافتي آشپزخانه است كه در تهيه هر يك از آنها بايد كاملا هدفمند و با برنامه ريزي عمل نمايئد.

راه اندازي رستوران

قبل از هر چيزي انتخاب و جانماي رستوران شما مهمترين نكته راه اندازي رستوران است، ديگر نكته مهم ميتواند انتخاب و بكارگيري پرسنل مجرب و سرآشپزان كارآمد باشد كه توانايي جذب مشتري و رضايتمندي آنها را نيز به دنبال خواهد داشت و هيچ چيزي براي محبوبيت و معروفيت يك رستوران رضايت مشتريان نخواهد بود، از همين رو بهتر است در انتخاب خود دقت بيشتري به خرج دهيد، در كنار تمامي اين موارد بايد ابزار و تجهيزات راه اندازي رستوران را به خوبي فراهم نماييد تا كادر شما بتوانند بهترين بازخورد را در ارائه منوي رستوران انجام دهند.

تجهيزات ضروري راه اندازي يك رستوران

به مبحث اصلي در راه اندازي يك رستوران ميرسيم، يعني تجهيزات ضروري كه بايد براي آشپزخانه رستوران خود حتماً آنها را تهيه نمايد، انتخاب ابعاد و نوع اين تجهيزات متناسب به مساحت رستوران شما و همينطور منوي غذايي مي باشد كه به مشتريان ارائه مي دهيد، در اين ميان كمي هم به سرآشپزان رستوران خود اعتماد كنيد و از آنها براي تهيه هر ابزاري كمك و مشاوره بگيريد، هرچه تجربه آنها بالاتر باشد مي تواند در شكوفايي رستوران شما بالاترين كمك را انجام دهد.

تجهيزات ضروري راه اندازي يك رستوران شامل موارد زير مي باشد كه براي هر رستوران وجود هريك از اين تجهيزات با هر ابعادي بسيار ضروري و مهم است.

  1. اجاق پلو پز
  2. اجاق گاز
  3. پاتيل برنج و خورشت
  4. پاتيل سرخ كردني
  5. كباب پز
  6. اجاق گريل
  7. ديگ صنعتي پخت برنج و خورشت
  8. گرمخانه
  9. دمكن برنج
  10. كباب زن

اهداف صحيح يك مدير رستوران

يك مدير آگاه بايد تمامي جوانب رستوران داري را رعايت نموده و براي بهبود كار خود اهداف كوچك و بزرگي را تعيين نمايد و براي رسيدن به آنها هدف گذاري صحيحي را انجام دهد، بهترين مسير براي رسيدن به اهداف صحيح در راه اندازي رستوران اين است كه ابتداي امر هدف خود را بر مشتري مداري بگذاريد و به سود دهي كم قناعت كنيد و از ارائه غذاي خوب و سالم با قيمتي مناسب به مشتريان خود دريغ نكنيد، بعد از مدتي خواهيد ديد كه اهدافتان بسيار به شما نزديك و نزديكتر خواهند شد تا به فكر راه انداري شعب ديگري از رستوران خود باشيد.

منبع : تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.