تجهيزات آشپزخانه صنعتي

تجهيزات آشپزخانه صنعتي

ساخت فر پيتزا

ديگر سال هاي سال است كه ديزي هاي محبوب ايراني از آن حالت اختصاصي كه فقط براي ايرانيان بود در آمده و به يك غذاي بين المللي و پر طرفدار كه مرزها را به راحتي پشت سر گذاشته است تبديل شده و كمتر گردشگري است كه حضوري در اين ديار سرسبز و زيبا داشته باشد وسراغي از ديزي هاي معروف ايراني نگرفته و طعم آن را نچشيده به كشور خود باز گردد، از اين رو ساخت فر پيتزا در اولويت كاري صاحبان امر راه اندازي فست فود قرار گرفت تا بتوانند پاسخگوي اين نياز جهاني باشند و براي پاسخگويي بهتر، انواع مختلف آن مانند فر ساندويچ در دستور ساخت قرار گرفت.

ساخت فر پيتزا

چلو كباب هاي ايراني اگر چه ثبت جهاني شده اند و گوي رقبت را از غذاهاي ملل ديگر ربوده اند، غذايي چون ديزي نيز امروزه با تلاش هاي آشپزان حرفه اي و متعهد توانسته خود را با همان سبك و سياق ايراني به جهانيان بشناساند و مانند نمادي براي ايران عزيز و نماينده اي از خلق و خوي و نگرش ايرانيان به كشورهاي ديگر وارد شده و فرهنگ اصيل ايراني را با خود به جاي جاي آن منتقل نمايد از اين رو درخواست هاي پي در پي براي دريافت اين محصول از سوي كشورهاي خارجي نياز به توليد انبوه آن  احساس مي شد و ساخت فر ساندويچ به عنوان اصلي ترين عنصر در رأس اهداف بلند مدت قرار گرفت.

ساخت فر پيتزا و ويژگي هاي آن

اگر قرار بود با تكيه به روش هاي سنتي در همان گذشته جا بمانيم و امروز در عصر سرعت و فناوري جايگاه خود را پيدا ننماييم رقيبان ريشه حضور ما را از صحنه هاي رقابت مي كندند و نمي توانستيم در كشور خود و در ميان رقيبان همشهري حضوري موثر داشته باشيم چه برسد به بازارهاي بي رحم جهاني كه هميشه ضعيفان پامال قدرتمندان بوده اند پس لازم و ضروري است كه با تجهيزاتي مجهز به تمامي فنون روز خود را همراستا با صنعت به جلو برانيم تا بتوانيم موفقيت را در آغوش گرفته و نام ايران و ايراني را بر تارك آسمان علم و دانش برافراشته داريم، تجهيزات فست فود نقطه قوت و نشان تلاش ملي مردمان همين سرزمين است كه با تكيه به خداوند و كسب علم و دانش توانسته اند به محصولي با چنين كيفيت دست يابند از ويژگي هاي منحصر به فرد آن مي توان به اين موارد اشاره نمود.

  • داراي انواع مختلف ابعاد
  • تعداد گنجايش ظروف ديزي، متغير و از كوچك تا 15 ،30، 32، 40 ،42، 50 ، 60 ، 80، 90 ، 100 تايي
  • تحول و تغيير به سوي روش هاي پخت صنعتي
  • كاهش هزينه ها چند درصدي
  • كف چدن براي حفظ ونگهداري بهتر حرارت وطراحي شبيه به فر
  • تجهيزات به كار رفته ايمني بخش
  • حجم حد اكثري توليدات
  • عايق پشم شيشه و پشم سنگ
  • بهينه نمودن هزينه هاي سوخت
  • كيفيت ثابت غذاهاي توليدي وبدون تنزل
  • جنس استيل استنلس 304
  • ضد خش و فرسودگي
  • شيرهاي صنعتي
  • مقاومت بالا در برابر رطوبت
  • ايدئال در طراحي
  • شعله هاي برنرداراي حرارت بهتر و از جنس استيل يا آلومينيوم به انتخاب خريدار
  • مقاومت بالا در برابر حرارت
  • عايق حرارتي
  • درزبندي مناسب
  • قابل استفاده در رستوران هاي سنتي ، قهوه خانه ها ، ديزي سراها، سفره خانه ها
  • با شعله هايي كم و امكان پختي يكنواخت
  • انتقال صفردرصدي گرما از داخل به خارج
  • جداره خارجي استيل خش دار
  • ضخامت جداره خارجي 8/0 ميلي متري
  • ضخامت جداره داخلي 1 ميلي متري
  • ابعاد 90 سانتي متر ارتفاع، 60 سانتي متر عرض ، 60 سانتي متر طول

امروزه جهش فناوري در تمامي جنبه هاي زندگي بشري راه را براي طي مسيري بي خطرتر فراهم نموده است و اقدام به ساخت فر پيتزا و تجهيزاتي از اين قبيل مي تواند آرامش بيشتر را حتي در محيط هاي خطرناكي كه مجاورت آب، آتش و روغن انفجارهايي عظيم را به وجود مي آورد و جان پرسنل خدوم آشپزخانه ها را به خطر مي اندازد فراهم نمود.

 اگرچه اين فر با هدف طبخ ديزي طراحي گشته اما دستگاه مناسبي براي تهيه انواع برنج كته است و اغلب به عنوان كته پز نيز در آشپزخانه ها مورد استفاده قرار مي گيرد حال آنكه برخي از شيريني پزي ها ابتكار عمل را به دست گرفته و آن را يك وسيله مجهز براي پخت شيريني هايي با كيفيت بالا مي دانند.

ديزي و سيري در تحولات آن

اگر چه دستگاه سبزي خرد كن بسيار محجور و تنها در پستوخانه ها طبخ و فقط به مصرف خانواده ها مي رسيد و كم كم جايگاهي نه در خور در سفره خانه ها و قهوه خانه هاي سنتي براي خود دست و پا نمود اما در قلب و دل ساكنان ايران زمين محبوب بود، كم كم حضور كم وبيش آن را در رستوران ها سنتي شاهد بوديم كه به عنوان غذاي سنتي و اصيل ايراني در اختيار هموطنان ايراني قرار مي گرفت.

 با وجود گردشگران و شناخته شدن اين غذا حضور پرشورتري از آن را در تمامي رستوران ها امروزه شاهد هستيم كه آن را از گوشۀ خانه ها به بيرون آورده و سرآمد سفره ها وميزهاي رستوران هاي بين المللي كرده است به مدد حضور گردشگران ديگر كمتر كشوري است كه اين غذاي محبوب را نشناخته و طالب مصرف آن نباشد اگر به آمارها نگاهي بياندازيد سهم وسيعي از ترانزيت سالانۀ كالا به اين غذاي منحصر به فرد اختصاص دارد.

ايران نيز كه مخلوطي شگرف از آداب و رسوم است با اين غذاها هم راستا شده و با گنجاندن طعمي يا رنگي و يا نمادي به آن فرهنگ و اعتقادات خود را به نسل ها و مردمان ديگر شهرها انتقال داده اند، يك ادويه اختصاصي براي آن تهيه نموده و گاه يك عنصر مانند سبزي هاي معطر را به آن افزوده اند يا براي كاهش هزينه ها يكي از حبوبات آن را حذف كرده و با يك نوع ارزان تر جايگيزين نموده اند كه بعد از گذشت زماني به راحتي به نماد شهرشان تبديل شده و مشتريان زيادي يافته، دستگاه آب گوجه گيري كمكي به تمامي اين مردمان است تا بر طبق نياز خود بتوانند به هر تعداد كه مايل اند به طبخ اين غذا همت گمارند.

قيمت ساخت فر ساندويچ

قيمت 510000 تومان باتوجه به متريال هاي به كار رفته در ساخت فر پيتزا كه آن را مقاوم در برابر آب ، آتش و حرارت نموده، رتبه اي فراي آنچه در مورد كيفيت تصور مي كنيد را به آن بخشيده ، متخصصين خدوم اين برند مي كوشند تا با به كارگيري فنون روز دنيا در مورد تجهيزات صنعتي آشپزخانه ها، محصولاتي نويد بخش و كارآمد را در اختيار مشتريان فهيم خود گذاشته و تا انتها مانند رفيقان شفيقي حمايت هم جانبۀ خود را قطع نكنند.

منبع : تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

تجهيزات كافي شاپ

راه اندازي و مديريت كافي شاپ ، بالواقع يك كار متنوع و دوست داشتني و هيجان انگيز است درست كردن فضايي با دكوراسيون و چيدمان مورد علاقه تان ، پخش موسيقي هايي كه دوست داريد ، ارائه نوشيدني ها و غذاهايي با سبك خودتان و ايجاد فضاي صميمي و پيدا كردن مشتريان خوب كه به مرور به دوستان و اجتماع مخصوص كافه تان تبديل مي شوند . خريد لوازم و تجهيزات كاملا به نوع منوي كافه تان و البته مكان و كلاس و سبك كافه تان بستگي دارد كه اين تجهيزات مي تواند شامل موارد زير باشد پس با ما همراه باشيد تا با تجهيزات كافي شاپ آشنا شويد.

تجهيزات كافي شاپ

دستگاه آب ميوه گيري صنعتي

آب ميوه گيري صنعتي را مي‌توانيم نمونه چند برابر قوي شده نمونه‌هاي خانگي آن بدانيم، البته با ظاهر كاملاً متفاوت، با موتور متفاوت و حتي با طريقۀ استفادۀ متفاوت نسبت به نمونه‌هاي خانگي. در اين مدل شما مي‌توانيد براي انواع فروشگاه‌ها و مغازه‌هاي آبميوه‌گيري و يا كافي شاپ ها در سطح ايران، براي مصارفي همچون گرفتن آب هويج، آب كرفس، آب سيب و بسياري از موارد ديگر استفاده مي شود،جنس بدنۀ آبميوه‌گيري صنعتي نسبت به نمونه‌هاي خانگي بسيار قوي شده و ضخيم‌تر است.

دستگاه آسياب فلفل

يكي از مهم ترين تجهيزات كافي شاپ دستگاه آسياب فلفل است كه يك دستگاه آسياب كوچك و پر توان براي آسياب كردن انواع فلفل قرمز و سياه و يا حتي براي آسياب كردن ساير مواد عطاري گونه كه سختي كمتري دارند استفاده مي شود. از جمله موادي كه به غير از فلفل مي توان با دستگاه آسياب فلفل به راحتي پودر كرد را مي توان زرد چوبه، هل، زنجبيل و ساير ادويه جات ديگر را نام برد.

آسياب قهوه صنعتي

دستگاه آسياب قهوه صنعتي يكي از ساده ترين ابزار هايي است كه مي توانيد براي آسياب كردن قهوه استفاده نماييد، همانطور كه از نامش پيداست يك تيغه در مركز آن قرار دارد و با چرخش تيغه و برخورد به قهوه باعث شكستن و ريز شدن دانه هاي قهوه مي شود،آسياب كردن قهوه از اهميت بسيار بالايي در عطر و طعم قهوه نهايي شما دارد.

دستگاه پاپ كرن ساز

استفاده از دستگاه هاي پاپ كرن ساز در كافي شاپ ها بسيار آسان است ؛ كافيست مقداري دانه ذرت بو داده داخل محفظه دستگاه ريخته و آن را روشن كنيد. دستگاه پاپ كرن ساز بصورت تمام اتوماتيك تمامي عمليات ساخت ذرت بوداده را انجام ميدهد و شما در نهايت پس از چند دقيقه ، پاپ كرن آماده شده را از دستگاه خارج ميكنيد.

دستگاه قهوه ساز

در اين روزهايي كه نوشيدن قهوه و فرهنگ قهوه نوشي به شدت رو به افزايش است، كافي شاپ ها بايد داشتن دستگاه قهوه ساز را در اولويت قرار دهند تا بتوانند خدمات خوبي را به مشتري ارايه دهند كه اين دستگاه هزينه آنچنان بالايي را در بر نخواهد داشت و استفاده از آن خيلي آسان و راحت مي باشد.

دستگاه مخلوط كن

يكي از مهمترين تجهيزات كافي شاپ براي منوي سرد مخلوط كن مي باشد كه جهت ميكس انواع آبميوه و سس و .. استفاده مي شود،دستگاه مخلوط كن به زبان انگليسي Mixer و يا Blender ناميده مي شود و توسط شركت هاي مختلفي توليد و به بازار عرضه مي گردد كه تفاوت آنها در نوع تيغ و نوع پارچ و از همه مهمتر نوع موتور و دور موتور آن مي باشد.

شير داغ كن

دستگاه شير داغ كن مناسب براي مكان هاي سرو نوشيدني هاي گرم شامل: هتل ها ، كافي شاپ ها ، آبميوه بستني ها و غيره مي باشد.اين دستگاه به دليل ايجاد چرخش دوراني سبب ميشود كه نوشيدني داخل دستگاه هيچگاه ته نشين نشود ، اين دستگاه در مدل ها و مقدار ليترهاي مختلفي قرار دارد.

شوكيك

شوكيك يكي از تجهيزاتي مي باشد كه در كافي شاپ ها مورد استفاده قرار ميگيرد اين دستگاه مي تواند كار شما عزيزان را در امر نگهداري انواع كيك راحت كند و شما ديگر نگران خراب شدن و يا از بين رفتن كيك هاي خود نخواهيد شد شما ميتوانيد با داشتن اين محصول كيك هاي تازه و سالمي را به مشتريان خود ارائه دهيد.

سماور صنعتي

سماور صنعتي به دو دسته سماور گازي و سماور برقي تقسيم مي شوند، به دليل ابعاد بزرگ اين دستگاه به آن سماور بزرگ هم مي گويند. قيمت سماور صنعتي بر اساس ظرفيت، جنس بدنه و مكانيسم گرمايشي متغيير است، سماور صنعتي به لحاظ ابعاد و ظاهر با بقيه سماورها تفاوت دارد از اين دستگاه در كافي شاپ ها ،هتل ها و .. جهت ارائه به مشتريان استفاده ميشود.

تجهيزات فست فود

اگر تصميم به راه اندازي فست فود را داريد قبل از اقدام به هر چيز بايد تصميم به خريد تجهيزات آن را داشته باشيد در رابطه با خريد تجهيزات فست فود بايد تحقيقات فراواني را در رابطه با قيمت و كيفيت آن داشته باشيد براي آگاهي در رابطه با وسايل تجهيزات فست فود تا انتهاي مطلب با ما همراه باشيد.

تجهيزات فست فود

اجاق گاز صنعتي فست فود

هر فردي كه در فكر راه اندازي فست فود باشد نياز به يك سري تجهيزات آشپزخانه دارد كه اجاق گاز صنعتي يكي از كاربردي ترين تجهيزات مي باشد اجاق گاز صنعتي با مدل ها و كاربردهاي مختلفي ساخته شده است كه نسبت به ساخت و طرح آنها قيمت ها تغيير ميكند.

اجاق گريل ذغالي

اجاق گريل ذغالي براي فست فودها يكي از ضروري ترين تجهيزات مي باشد اين دستگاه جهت پخت و ذغالي كردن انواع همبرگر ، مرغ و ماهي فست فود ها مورد استفاده قرار ميگيرد.كه به صورت روميزي و ايستاده ساخته شده است كه شما بسته به نيازتان بايد آنها را انتخاب و خريداري نماييد.

تاپينگ پيتزا

تاپينگ پيتزا و ساندويج جهت تهيه پيتزا طراحي و توليد مي گردد كه داراي ميزكار مي باشد يكي از پركاربردترين تجهيزات فست فودها، تاپينگ پيتزا و ساندويچ است. سرعت تفكيك ، دسته بندي و آماده سازي مواد اوليه با داشتن اين محصول بالاتر مي رود نو بودن و دست دوم بودن اين دستگاه روي كيفيت آن تاثيري ندارد شما ميتوانيد براي خريداري آن از دست دوم اين دستگاه نيز استفاده نماييد .

دستگاه كباب تركي

دستگاه كباب تركي همانطور كه از اسمش مشخص است به منظور تهيه و پخت كباب تركي مخلوط استفاده مي شود دستگاه كباب تركي متشكل از بدنه استيل، سيخ، موتور، لگن و شعله است، در اين دستگاه گوشت يا مرغ بر روي سيخ گردان قرار گرفته و در اثر حرارتي كه از شعله دريافت مي كند پخته مي شود، هنگام خريد دستگاه كباب تركي لازم است بيش از هرچيزي به نوع شعله دستگاه توجه نماييد.

سرخ كن صنعتي

دستگاه سرخ كن صنعتي يكي از مهم ترين تجهيزاتي است كه در فست فود نياز مي شود كيفيت دستگاه سرخ كن ميتواند در كيفيت غذاي طبخ شده و هم در كاهش هزينه هاي جاري رستوران يا فست فود و يا كنتاكي نقش داشته باشد .

فر پيتزا

به منظور پخت بهتر ، سريعتر و آسانتر پيتزا ، هات داگ تنوري و سيب زميني تنوري دستگاه پيتزا ريلي مورد استفاده قرار مي گيرد. فر پيتزا ريلي گارد استيل به پخت يكنواخت پيتزا و آبدار كردن آن كمك زيادي مي كند؛ زيرا گرما را به طور يكنواخت به تمام سطوح پيتزا مي‌تاباند با استفاده از اين دستگاه ميتوان تعداد پخت پيتزا افزايش داد.

فر اغذيه

محصول فر اغذيه كه مناسب اغذيه فروشيها ميباشد.اين دستگاه زير مجموعه تجهيزات آشپزخانه صنعتي و تجهيزات فست فود ميباشد.اين دستگاه از بخش هاي مجزايي تشكيل شده است كه شما ميتوانيد بسته به نياز خود آن را خريداري نماييد.

ظرف پيتزا

ظروف پيتزا با جنس هاي آلومينيوم و يا آهن با پوشش تفلون و يا بدون پوشش تفلون در انواع سايزهاي مختلف براي پخت پيتزا در فست فودها و… مناسب است يكي از مهم ترين ويژگي هاي ظرف پيتزا اين است كه از آلومينيوم با پوشش نچسب ساخته شده است.

تاثير فست فود بر سيستم گوارش

امروزه خوردن فست‌ فودها و خريد غذاهاي بيرون‌ بر به بخشي از عادت غذايي ما تبديل شده است. بسياري از ما بخش زيادي از پول‌مان را صرف خريد فست فودها مي‌كنيم. كمتر كسي هست كه خوردن زياد فست فود را تأييد كند. با اينكه مصرف دير به‌ دير فست فود ضرر چنداني ندارد، اما مصرف مداوم فست فود تاثير بسيار مضري را بر روي سيستم گوارش ما دارد وقتي دستگاه گوارش‌ اين غذاها را به ‌اصطلاح جذب كند، گلوكز يا قند حاصل وارد جريان خون‌ مي‌شود و درنتيجه قند خون‌ افزايش مي‌يابد.



اثير فست فود بر سيستم گوارش


پخت خوب غذا

براي موفقيت در مديريت يك فست فود شما بايد خيلي از نكات را رعايت كنيد تا شاهد نتيجه مثبتي باشيد كه يكي از مهم ترين عامل هاي كه باعث درخشش فست فود شما ميشود پخت خوب غذاهاي رستوران يا فست فود شما مي باشد شما بايد تمام تجهيزات موجود براي تهيه غذاهاي منو خود را دارا باشيد از جمله با مشترياني روبرو ميشود كه نظر به سفارش مرغ برياني را دارند براي آماده سازي سفارش مشتري و جلب رضايت آن شما بايد دستگاه مرغ برياني را در فست فود خود داشته باشيد يا سيب زميني گريل شده كه به دستگاه سيب زميني خلال كن نياز دارد تا شما بتوانيد سفارش مشتري را در سريع ترين زمان آماده كنيد، اين تجهيزات تنها براي يك فست فود نياز نيست بلكه رستوران ها و تهيه غذاها و.. بايد از اين تجهيزات مختلف نيز استفاده كند.

پرهيز از خام خوري

افرادي كه مصرف زيادي در فست فود دارند بايد سعي كنند از خوردن غذاهاي خام پرهيز نمايند در فست فود با منويي روبرو ميشويد كه بيشتر داراي غذاهاي نسبتا خام هستند شما بايد به اين نكته توجه كنيد كه اگر دچار ناراحتي گوارشي هستيد و بايد غذاهاي نسبتا سالميرا مصرف كنيد ، از غذاهاي رستوراني و كاملا پخته شده استفاده نماييد برخي از اين رستوران ها با تجهيزات جذاب تري از جمله دستگاه تنور رستوراني  آماده پذيرايي مشتريان خود هستند .

تجهيزات فست فود

يكي از پرسود ترين مشاغل امروزي فست فود مي باشد. با توجه به تغيير گرايش عموم جامعه به سمت غذاهاي آماده فروش فست فودها رو به افزايش است.براي راه اندازي فست فود جديد لزوما نيازي به تجهيزات فست فود نو نداريد. شما مي توانيد تجهيزات فست فود كاركرده با كيفيت مورد استفاده را با قيمت بسيار ارزان خريداري كنيد. قيمت تجهيزات دست اول، براي كساني كه به تازگي كسب و كار خود را راه اندازي كرده اند، و با هزينه هاي مختلف روبرو هستند كمي سنگين است. با خريد تجهيزات كاركرده فست فود، مي توانيد از همان امكانات اما با قيمت مناسب بهره مند شويد.


فست فود سالم

در زندگي امروز فست فودها به رژيم غذايي ما اضافه شده اند و حذف آنها امكان پذير نمي باشد. با توجه به ضررهاي مصرف فست فود بهتر است در زمان مصرف بي ضررترين نوع آن را براي خوردن انتخاب كنيم.يكي از مهم ترين بخش هايي كه بايد انسان به آن توجه كند خوردن غذاي سالم است، انتخاب يك رستوران و يا فست فود سالم جهت سفارش غذا در سلامتي انسان تاثير بسياري دارد.

تجهيزات فست فود

دكوراسيون فست فود

امروزه با افزايش مشغله هاي زندگي و كاهش زماني كه افراد مي توانند به غذا خوردن اختصاص دهند، شاهد رشد زياد فست فود ها در سطح شهرها هستيم. فست فود در همه جاي شهر وجود دارد با منو و قيمت هاي مختلف ولي ميشود به جرات گفت : دكوراسيون داخلي و كيفيت فست فود مي تواند باعث جلب مشتري شود ،شما براي راه اندازي يك فست فود جديد بايد در قسمت اول به فكر يك دكوراسيون جذاب و مدرن باشيد شما بايد نسبت به اندازه فضاي در نظر گرفته شده طراحي را انجام دهيد كه اين كار بايد توسط طراحان متخصص اين حوزه انجام شود.

منبع : تجهيزات آَشپزخانه صنعتي ابتكاراستيل

چگونه يك ساندويچي نمونه داشته باشيم؟

چگونه يك ساندويچي نمونه داشته باشيم؟ اين امر هميشه دغدغه يك فرد كارآفرين خواهد بود، اما اينكه شما در كاري كه انتخاب كرده ايد بهترين باشيد و بتوانيد از رقيب هاي خود بالاتر و بهترين باشيد اين مهم ترين اساس راه اندازي يك كار موفق خواهد بود ، بطور حتم مهمترين بخش در اين امر جلب رضايت مشتري خواهد بود  شما بايد بهترين روند را در مديريت در پيش بگيريد تا بتوانيد يك رستوران نمونه داشته باشيد  اگر به فكر احداث يك رستوران و يا ساندويچي نمونه هستيد در ادامه مقاله با ما همراه باشيد.

بهترين آشپزخانه

بطور حتم مهمترين بخش يك ساندويچي را مي توان آشپزخانه و آشپز آن دانست، آشپزخانه مركز فرماندهي يك ساندويچي است. غذاها قبل از تحويل به مشتري در آشپزخانه رستوران پروسه پختن، آماده شدن و رفتن در بشقاب را طي مي‌كنند اندازه آشپزخانه يك ساندويچي مهم نيست و هيچ تاثيري در كيفيت غذا ندارد اما طراحي آشپزخانه شما با توجه به تجهيزاتي كه مورد نياز است از جمله : تاپينگ پيتزا خواهد بود ، كه جهت نگهداري مواد اوليه ساندويچ و پيتزا بسيار كارآمد است، در ساندويچي يكي از مهم ترين بخش ها سريع تر آماده شدن ساندويچ و يا پيتزا شما مي باشد كه تاپينگ ساندويچي اين امكان را به شما مي دهد كه ساندويچ و پيتزا شما با كيفيت و سريع آماده شود ،يكي از محبوب ترين و خوشمزه ترين غذاهايي كه اين روزها در فست فودها و حتي رستوران ها سرو مي شود كباب تركي است كه شما براي تهيه آن بايد تجهيزات آن از جمله دستگاه كباب تركي را تهيه نماييد . در نتيجه بايد آشپزخانه را طوري طراحي كنيد كه به هر كدام از اين دستگاه ها فضايي اختصاص داده شود تا پرسنل ها كار خود را به راحتي پيش ببرند.

چگونه يك ساندويچي نمونه داشته باشيم

سود دهي ساندويچي

درآمد ساندويچي تقريبا مهم ترين موضوع در رستوران داري است. ملموس ترين و اولين شاخصي كه ميزان موفقيت يك مدير را مشخص مي كند ميزان درآمد يا سود ساندويچي است ، فرد كار آفرين قبل از راه اندازي يك ساندويچي در مرحله  اول به سود آن فكر مي كند بعد تصميم به راه اندازي آن ميگيرد ،.به موازي اين اقدام بهتر است با اتحاديه مربوطه براي حداقل و شرايط ملك و سپس بنگاههاي املاك تجاري براي برآورد هزينه خريد/اجاره ملك هماهنگ نماييد و سپس تصميم به انجام راه اندازي يك ساندويچي ايده آل بگيريد.

منبع : تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكاراستيل

شاهكار يك فست فود

راه اندازي و ايجاد يك شغل كه بتوان در كنار آن درآمدي مناسب داشته باشيم هميشه دغدغه يك فرد كارآفرين خواهد بود، اما اينكه شما در كار خود شاهكار كنيد و بهترين روند را در پيش بگيريد اين يك پيشرفت اساسي نسبت به ديگر رقباي كاريتان خواهد بود، اگر به فكر احداث يك فست فود منحصر به فرد هستيد و يا اينكه يك شاهكار زيبا از خود بجاي بگذاريد در ادامه مقاله با ما همراه باشيد.

بهترين تجهيزات فست فود

بطور حتم مهمترين بخش يك فست فود را مي توان آشپزخانه و تجهيزات آن دانست، محل طبخ غذا با سرعت بالا و البته كيفيتي بسيار عالي همواره از نكات برجسته در ساخت شاهكار شما خواهد بود ، اما تهيه غذايي مناسب و سالم منوط به داشتن تجهيزاتي با كيفيت از جمله : فر اغذيه خواهد بود، كه براي پخت انواع ساندويچ ها بسيار كارآمد است، يكي از غذاهاي اصلي يك فست فود پيتزا مي باشد كه نوع پخت آن را فر پيتزا معين خواهد كرد، مي توانيد براي تكميل شاهكار خود از فر پيتزا نوژن استفاده كنيد.

بهترين تجهيزات فست فود

اصل مشتري مداري

نكته مهم براي هر شغلي كه مشتريان مردمي را در پي دارد، اصول مشتري مداري است، براي تكميل فرآيند راه اندازي فست فود مي توان گفت بايد طبخ غذا متناسب با علايق و سليقه مشتري باشد، نوع طبخ غذا مي تواند با سليقه مشتري بصورت سرخ يا گريل شده باشد كه براي تناسب سليقه هر مشتري بايد تجهيزاتي را در آشپزخانه خود تهيه كنيد. بطورمثال استفاده از يك اجاق گاز گريل مي تواند نياز شما را براي ارائه يك غذاي سالم و گريل برطرف نمايد، نياز هر مشتري به انواع غذاهاي فست فودي متفاوت خواهد بود و با توجه به ظاهر متفاوت هر غذا و تنوعي كه در منوي فست فود ها مي باشد، هميشه به اين نكته توجه كنيد بايد تمامي غذاهاي منوي خود را آماده براي طبخ سريع در اختيار داشته باشيد.

منبع : تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكاراستيل

راه اندازي تهيه غذا

راه اندازي تهيه غذا از آن مشاغلي است كه تقريبا همه افرادي كه دستي در پخت‌ و پز دارند مي‌توانند به راه‌اندازي چنين كسب‌ وكاري فكر كنند. براي راه اندازي چنين كاري نياز به هيچ هنر و مدركي نيست تنها شما با كمي هنر نمايي در آشپزي مي توانيد اين فعاليت را انجام دهيد راه اندازي تهيه غذا محدوديت سني و جنسي ندارد و مخنص خانم ها نمي باشد شما با كمي سرمايه مي توانيد راه اندازي نماييد كه اين كار نياز به وسايل اوليه مانند : ديگ خورشت ، ديگ برنج ، آبچكان ايستاده ، كابينت صنعتي ، اجاق گاز صنعتي و پوست كن صنعتي و … نيز دارد. كه شما را در ادامه مطالب با برخي از آنها آشنا خواهيم كرد.

 

آبچكان ايستاده

وجود يك آب‌چكان مناسب كنار سينك ظرف‌شويي آشپزخانه‌ي شما همواره مورد نياز است؛آبچكان صنعتي در رستوران ها و فست فود ها جهت نگهداري از ظروف شسته شده استفاده مي شود كه با توجه به ابعاد مورد نظر شما ساخته مي شود كه جاي ليوان ، بشقاب ،سيني و .. ظروف را به شما مي دهد.

كابينت صنعتي

كابينت صنعتي يكي از تجهيزات پر كاربرد در آشپزخانه هاي صنعتي ، رستوران ها و فست فود ها مي باشد كه به طور معمول در همه آشپزخانه هاي صنعتي پيدا مي شود. كابينت صنعتي همانطور كه اشاره شد از دو بخش زميني و ديواري درست شده است ، در واقع از لحاظ كاربرد هردو مدل و يكسان مي باشد ولي از لحاظ ابعاد و محل قرار گيري متفاوت هستند. مورد استفاده قرار مي گيرد.

 

پوست كن صنعتي

پوست كن صنعتي جزء يكي از وسايل هاي اوليه براي راه اندازي تهيه غذا مي باشد كه شما با كمي هزينه بايد آن را تهيه نماييد شما مي توانيد براي صرفه جويي در هزينه ها دست دوم اين دستگاه را خريداري نماييد اين دستگاه براي پوست كندن در مدت زمان كم و با دقت بالا مورد استفاده قرار مي گيرد كه در پوست كندن مواد غذايي شما به خصوص سيب زميني مي تواند نقش بسيار پر رنگي را در رستوران هاي شما داشته باشد.

 

منبع : تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكاراستيل

 

فست فود

فست فود عنواني است براي غذاهايي كه به سرعت طبخ و آماده مي‌شوند. غذايي است كه از رستوران هاي فست فود تهيه مي شود ساندويچ ، همبرگر ، چيز برگر و ديگر انواع برگرها ، ماهي و ميگوي سوخاري ، هات‌داگ ، فيلهٔ استيك گوشت يا مرغ ، سيب‌زميني سرخ كرده ، مرغ سوخاري ، ناگت مرغ، انواع پيتزا و انواع سالاد در فهرست غذاي رستوران‌هاي فست فود مي باشد.در ادامه اين مقاله به معرفي چند مورد از تجهيزات فست فود مي پردازيم.

كانتر گرم

دستگاه كانتر گرم بهترين وسيله در فست فود ها و رستورانها مي باشد. از اين دستگاه براي گرم و تازه نگه داشتن غذا در فست فود ها استفاده مي شود، اين وسيله داراي دو مدل برقي و گازي مي باشد ، خط كانتر گرم فست فود مناسب جهت سلف سرويس رستورانهاي شما مي باشد. كه با بهترين كيفيت و مناسب ترين قيمت به مشتريان گرامي ارائه مي گردند. نوع كانتر كاملا بر اساس نياز هاي خاص كيترينگ ها كه معمولا نياز به تامين غذاي داغ براي مشتريان خود دارند آماده شده است.

تجهيزات فست فود

كانتر سرد

كانتر سرد سلف سرويس يكي از لوازم و وسايل مفيد و كاربردي در تجهيزات آشپزخانه هاي صنعتي و فست فود مي باشد كه جهت خنك نگهداشتن غذا در ابعاد مختلف ساخته شده ، جهت خنك نگه داشتن انواع سالاد ها، نوشابه ها، ژله ها، سبزيجات و... درهنگام سرو در كنار غذاي اصلي مورد استفاده قرار مي گيرد. كانتر هاي سرد در ابعاد مختلف براي تجهيز انواع آشپزخانه ها مورد استفاده قرار ميگيرد.

فر ساندويچي

داشتن يك فر اغذيه ساندويچي تاثير زيادي در پويايي يك فست فود داراين دستگاه ميتواند در گريل كردن و سرخ كردن مواد غذايي به شما كمك نمايد. فست فود يكپارچه را براي انتخاب غذاي مورد علاقه و سفارش آن بازتر مي كند،مي توانيد اين محصول را با بهترين كيفيت و كمترين قيمت متناسب و يا حتي كمتر از خدمات دريافتيتان داشته باشيد.

منبع : تجهيزات آَشپزخانه صنعتي ابتكاراستيل

راه اندازي كترينگ

ساده ترين شغل در ايران ميتواند راه اندازي كترينگ براي تهيه غذاي سالم ايراني باشد كه اغلب افراد با كمترين بودجه توانايي راه اندازي و تاسيس يك كترينگ را دارند، براي اين كار ابتدا به ساكن بايد يك فضاي مناسب و ايمن براي آشپزخانه خود در نظر داشته باشيد و با كمي قدرت مديريت و برنامه ريزي مي توانيد به سريع ترين مرحله سود دهي برسيد. در ادامه قصد داريم تا برخي لوازم اساسي كه بايد قبل از هرچيز در فكر تهيه آن باشيد تا كيفيت غذاي كترينگ خود را بالا ببريد را به شما معرفي مي كنيم.

كباب پز گازي

از مهم ترين تجهيزات يك كترينگ مي توان به اجاق كباب پز اشاره نمود كه در مدل هاي مختلف در بازار قابل ارائه است، اين نوع كباب پزها در مدل گازي و برقي ساخته شده و اغلب در كترينگ ها شاهد آن هستيم كه از نوع ايستاده و فن دار آن استفاده مي كنند كه به دليل حجم بالاي تهيه غذا بايد از كباب پز گازي ايستاده فن دار استفاده نمود، اين نوع كباب پز ها از لحاظ قيمت و كيفيت بسيار مقرون به صرفه بوده و سرعت تهيه غذا را بالا خواهد برد.

راه اندازي كترينگ

منقل ذغالي ايستاده

قطعا طعم و كيفيت كبابي كه با منقل ذغالي پخته مي شود نسبت به كباب پزهاي گازي و برقي بهتر خواهد بود، براي بالا بردن كيفيت كباب هاي تهيه شده در كترينگ خود ميتوانيد از منقل هاي ذغالي ايستاده استفاده نماييد اين منقل ها با حرارت ذغال به صورت يكنواخت باعث پخت بسيار عالي و باكيفيت كباب شده و طعم فوق العاده اي به غذا مي دهد، همين امر باعث آن خواهد شد كه جذب مشتري به دليل كيفيت غذا بالا برود.

اجاق گاز صنعتي

تهيه يه پرس برنج با كيفيت هميشه جز دغدغه و حساسيت آشپزها بوده و ميتواند رضايت مشتريان كترينگ را براورده كند، شما ميتوانيد با تهيه يه اجاق گاز صنعتي به پخت سالم و صحيح برنج كمك كرده و بدون استرس بهترين كيفيت غذا را به مشتريان خود ارائه دهيد ، اجاق گاز مناسب مي تواند حتي بدترين نوع برنج را با نوع پختي مناسب به بهترين حالت ممكن طبخ كند، براي تهيه يك اجاق گاز صنعتي به طور حتم از حساسيت خود را بالا برده تا بهترين انتخاب را انجام دهيد.

منبع : تجهيزات آَشپزخانه صنعتي ابتكاراستيل