ساخت فر پيتزا

تجهيزات آشپزخانه صنعتي

ساخت فر پيتزا

ديگر سال هاي سال است كه ديزي هاي محبوب ايراني از آن حالت اختصاصي كه فقط براي ايرانيان بود در آمده و به يك غذاي بين المللي و پر طرفدار كه مرزها را به راحتي پشت سر گذاشته است تبديل شده و كمتر گردشگري است كه حضوري در اين ديار سرسبز و زيبا داشته باشد وسراغي از ديزي هاي معروف ايراني نگرفته و طعم آن را نچشيده به كشور خود باز گردد، از اين رو ساخت فر پيتزا در اولويت كاري صاحبان امر راه اندازي فست فود قرار گرفت تا بتوانند پاسخگوي اين نياز جهاني باشند و براي پاسخگويي بهتر، انواع مختلف آن مانند فر ساندويچ در دستور ساخت قرار گرفت.

ساخت فر پيتزا

چلو كباب هاي ايراني اگر چه ثبت جهاني شده اند و گوي رقبت را از غذاهاي ملل ديگر ربوده اند، غذايي چون ديزي نيز امروزه با تلاش هاي آشپزان حرفه اي و متعهد توانسته خود را با همان سبك و سياق ايراني به جهانيان بشناساند و مانند نمادي براي ايران عزيز و نماينده اي از خلق و خوي و نگرش ايرانيان به كشورهاي ديگر وارد شده و فرهنگ اصيل ايراني را با خود به جاي جاي آن منتقل نمايد از اين رو درخواست هاي پي در پي براي دريافت اين محصول از سوي كشورهاي خارجي نياز به توليد انبوه آن  احساس مي شد و ساخت فر ساندويچ به عنوان اصلي ترين عنصر در رأس اهداف بلند مدت قرار گرفت.

ساخت فر پيتزا و ويژگي هاي آن

اگر قرار بود با تكيه به روش هاي سنتي در همان گذشته جا بمانيم و امروز در عصر سرعت و فناوري جايگاه خود را پيدا ننماييم رقيبان ريشه حضور ما را از صحنه هاي رقابت مي كندند و نمي توانستيم در كشور خود و در ميان رقيبان همشهري حضوري موثر داشته باشيم چه برسد به بازارهاي بي رحم جهاني كه هميشه ضعيفان پامال قدرتمندان بوده اند پس لازم و ضروري است كه با تجهيزاتي مجهز به تمامي فنون روز خود را همراستا با صنعت به جلو برانيم تا بتوانيم موفقيت را در آغوش گرفته و نام ايران و ايراني را بر تارك آسمان علم و دانش برافراشته داريم، تجهيزات فست فود نقطه قوت و نشان تلاش ملي مردمان همين سرزمين است كه با تكيه به خداوند و كسب علم و دانش توانسته اند به محصولي با چنين كيفيت دست يابند از ويژگي هاي منحصر به فرد آن مي توان به اين موارد اشاره نمود.

  • داراي انواع مختلف ابعاد
  • تعداد گنجايش ظروف ديزي، متغير و از كوچك تا 15 ،30، 32، 40 ،42، 50 ، 60 ، 80، 90 ، 100 تايي
  • تحول و تغيير به سوي روش هاي پخت صنعتي
  • كاهش هزينه ها چند درصدي
  • كف چدن براي حفظ ونگهداري بهتر حرارت وطراحي شبيه به فر
  • تجهيزات به كار رفته ايمني بخش
  • حجم حد اكثري توليدات
  • عايق پشم شيشه و پشم سنگ
  • بهينه نمودن هزينه هاي سوخت
  • كيفيت ثابت غذاهاي توليدي وبدون تنزل
  • جنس استيل استنلس 304
  • ضد خش و فرسودگي
  • شيرهاي صنعتي
  • مقاومت بالا در برابر رطوبت
  • ايدئال در طراحي
  • شعله هاي برنرداراي حرارت بهتر و از جنس استيل يا آلومينيوم به انتخاب خريدار
  • مقاومت بالا در برابر حرارت
  • عايق حرارتي
  • درزبندي مناسب
  • قابل استفاده در رستوران هاي سنتي ، قهوه خانه ها ، ديزي سراها، سفره خانه ها
  • با شعله هايي كم و امكان پختي يكنواخت
  • انتقال صفردرصدي گرما از داخل به خارج
  • جداره خارجي استيل خش دار
  • ضخامت جداره خارجي 8/0 ميلي متري
  • ضخامت جداره داخلي 1 ميلي متري
  • ابعاد 90 سانتي متر ارتفاع، 60 سانتي متر عرض ، 60 سانتي متر طول

امروزه جهش فناوري در تمامي جنبه هاي زندگي بشري راه را براي طي مسيري بي خطرتر فراهم نموده است و اقدام به ساخت فر پيتزا و تجهيزاتي از اين قبيل مي تواند آرامش بيشتر را حتي در محيط هاي خطرناكي كه مجاورت آب، آتش و روغن انفجارهايي عظيم را به وجود مي آورد و جان پرسنل خدوم آشپزخانه ها را به خطر مي اندازد فراهم نمود.

 اگرچه اين فر با هدف طبخ ديزي طراحي گشته اما دستگاه مناسبي براي تهيه انواع برنج كته است و اغلب به عنوان كته پز نيز در آشپزخانه ها مورد استفاده قرار مي گيرد حال آنكه برخي از شيريني پزي ها ابتكار عمل را به دست گرفته و آن را يك وسيله مجهز براي پخت شيريني هايي با كيفيت بالا مي دانند.

ديزي و سيري در تحولات آن

اگر چه دستگاه سبزي خرد كن بسيار محجور و تنها در پستوخانه ها طبخ و فقط به مصرف خانواده ها مي رسيد و كم كم جايگاهي نه در خور در سفره خانه ها و قهوه خانه هاي سنتي براي خود دست و پا نمود اما در قلب و دل ساكنان ايران زمين محبوب بود، كم كم حضور كم وبيش آن را در رستوران ها سنتي شاهد بوديم كه به عنوان غذاي سنتي و اصيل ايراني در اختيار هموطنان ايراني قرار مي گرفت.

 با وجود گردشگران و شناخته شدن اين غذا حضور پرشورتري از آن را در تمامي رستوران ها امروزه شاهد هستيم كه آن را از گوشۀ خانه ها به بيرون آورده و سرآمد سفره ها وميزهاي رستوران هاي بين المللي كرده است به مدد حضور گردشگران ديگر كمتر كشوري است كه اين غذاي محبوب را نشناخته و طالب مصرف آن نباشد اگر به آمارها نگاهي بياندازيد سهم وسيعي از ترانزيت سالانۀ كالا به اين غذاي منحصر به فرد اختصاص دارد.

ايران نيز كه مخلوطي شگرف از آداب و رسوم است با اين غذاها هم راستا شده و با گنجاندن طعمي يا رنگي و يا نمادي به آن فرهنگ و اعتقادات خود را به نسل ها و مردمان ديگر شهرها انتقال داده اند، يك ادويه اختصاصي براي آن تهيه نموده و گاه يك عنصر مانند سبزي هاي معطر را به آن افزوده اند يا براي كاهش هزينه ها يكي از حبوبات آن را حذف كرده و با يك نوع ارزان تر جايگيزين نموده اند كه بعد از گذشت زماني به راحتي به نماد شهرشان تبديل شده و مشتريان زيادي يافته، دستگاه آب گوجه گيري كمكي به تمامي اين مردمان است تا بر طبق نياز خود بتوانند به هر تعداد كه مايل اند به طبخ اين غذا همت گمارند.

قيمت ساخت فر ساندويچ

قيمت 510000 تومان باتوجه به متريال هاي به كار رفته در ساخت فر پيتزا كه آن را مقاوم در برابر آب ، آتش و حرارت نموده، رتبه اي فراي آنچه در مورد كيفيت تصور مي كنيد را به آن بخشيده ، متخصصين خدوم اين برند مي كوشند تا با به كارگيري فنون روز دنيا در مورد تجهيزات صنعتي آشپزخانه ها، محصولاتي نويد بخش و كارآمد را در اختيار مشتريان فهيم خود گذاشته و تا انتها مانند رفيقان شفيقي حمايت هم جانبۀ خود را قطع نكنند.

منبع : تجهيزات آشپزخانه صنعتي ابتكار استيل

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.